Mere end 200 Esri-brugere og udviklere, chefer og ledere fra hele landet deltager i den to dage lange konference. På konferencen får du den nyeste viden om værktøjer og best practice fra de ypperligste repræsentanter fra Esri og Geoinfo. Du vil få inspiration, se masser af cases fra andre GIS-professionelle og få mulighed for at udvide dit netværk.

 

Danske eksperter i Esri teknologi og eksperter fra Esri, USA, vil stille deres viden til rådighed, så du er sikker på at komme hjem med masser af nye ideer, viden og et udbygget netværk. Du vil få mulighed for at drøfte udfordringer og tendenser - og få inspiration til egne projekter.

 

Læs mere...

Webinars med Geoinfo

Geoinfo holder webinars med jævne mellemrum.

De kan have et teknologisk fokus, der giver dig gode tips og råd til, hvordan du bedst udnytter ArcGIS Platformens mange muligheder.

De kan også have et mere forretningsorienteret fokus, hvor vi viser dig, hvordan man med geografi løser konkrete problemstillinger i en bestemt branche.

Hvis du vil være sikker på at blive inviteret til kommende webinars og andre arrangementer, så send en mail til os og skriv "Ja tak til nyhedsbreve" i emnefeltet.

Hvis du har ideer til emner vi bør tage op, så mail til os her og beskriv din ide.

 

SE AKTUELLE WEBINARS HER

Søg på siden