Den Danske Esri Brugerkonference 2017

I 2017 bliver Den Danske Esri Brugerkonference holdt d. 16.-17. maj på Hotel Comwell i Korsør.

Vi har igen i år sammensat et program med inspirerende oplægsholdere og mulighed for at tage konkrete værktøjer og input med hjem til din dagligdag. På programmet er allerede nu Pernille Kræmmergaard (direktør for Digitaliseringsinstituttet), Philip Heede (Esri Product Manager for ArcGIS Enterprise) og Rasmus Hassing (Direktør for Powel). Derudover kan du høre om GIS i forsvaret og svenske arkæologers brug af Esri-teknologi ved udgravninger på Öland.

Læs mere under program.

I pauserne mellem indlæggene kan du tale med vores partnere, vores produktspecialister og vores projektledere. De kan give dig eksempler på, hvordan du integrerer ArcGIS i specialiserede løsninger målrettet bestemte opgaver og brancher. På de forskellige stande kan du få svar og rådgivning indenfor produkt og support, strategi og implementering.

Tirsdag aften er der fælles middag med underholdning og efterfølgende festligheder på hotellet.

Du kan tilmelde dig nu ved at følge dette link.

Vil du dele dine erfaringer og holde et oplæg?

Har du lyst til at dele dine erfaringer og fortælle om dit arbejde, har du mulighed for at holde et oplæg.  Vi er interesserede i alle typer af oplæg og der er mere information om, hvordan du indsender et abstract her.

Vi sætter stor pris på oplægsbidrag til konferencen og giver derfor de udvalgte oplægsholdere 1000 kroner i rabat på deltagelse i konferencen.

Brugerkonferencen 2016

I 2016 blev Den Danske Esri Brugerkonference også holdt på Hotel Comwell i Korsør.

Et super godt sted med en central beliggenhed og fantastiske faciliteter.

Der var godt 200 deltagere på konferencen, der overværede 45 tekniske workshops og brugerindlæg. Herunder ses stemningsbilleder fra konferencen.

Søg på siden