Mere end 200 Esri-brugere og udviklere, chefer og ledere fra hele landet deltager i den to dage lange konference. På konferencen får du den nyeste viden om værktøjer og best practice fra de ypperligste repræsentanter fra Esri og Geoinfo. Du vil få inspiration, se masser af cases fra andre GIS-professionelle og få mulighed for at udvide dit netværk. 

Danske eksperter i Esri teknologi og eksperter fra Esri, USA, vil stille deres viden til rådighed, så du er sikker på at komme hjem med masser af nye ideer, viden og et udbygget netværk. Du vil få mulighed for at drøfte udfordringer og tendenser – og få inspiration til egne projekter.

 

Når du deltager, får du

  • De nyeste trends og tendenser indenfor GIS-teknologi 
  • Adgang til 15+ tekniske workshops, der giver dig konkrete værktøjer, som du kan bruge direkte når du kommer hjem. Det svarer til 15 timers undervisning, der kommer hele vejen rundt om ArcGIS platformen
  • Mulighed for at se 20 brugerindlæg, der giver et unikt indblik i, hvad dine GIS-kolleger laver
  • Indsigt i hvordan geografien kan skabe større forretningsværdi i andre organisationer
  • Indsigt i projekter, løsninger, systemer og best practices fra kolleger og specialister
  • Mulighed for at eksperimentere med nyeste teknologi
  • Valget mellem spor indenfor forskellige brancher, fx. kommuner, stat/styrelser, forsvaret, forsyninger mm.

 

Hvem kan deltage

Hvad enten du er koordinator, udvikler, beslutningstager, GIS-bruger, projektleder, planlægger og analytiker, vil du få et stort udbytte af konferencen. Ønsker du at være helt opdateret med nyeste trends og tendenser indenfor GIS-teknologi, er konferencen helt sikkert super relevant for dig.

 

Pris

Det koster 3.475,- at deltage. I prisen er inkluderet 2 dage med sessioner, cases og gode råd og vejledning i brugen af ArcGIS. Prisen inkluderer også en festmiddag og forplejning under konferencen. 

 

Overnatning

Vi har aftalt særlige rabatordninger med konferencehotellet i forbindelse med din overnatning - læs mere. Ønsker du ikke at overnatte på konferencehotellet, men i stedet på fx. Comwell Klarskovgaard eller andre steder, bedes du selv booke værelse.

 

Vi er i gang med at planlægge programmet. Det bliver løbende opdateret efterhånden som vi får det på plads.

 

mere information om konferencen,

eller tilmeld dig allerede nu.

Søg på siden