Udstillerne står klar til at inspirere

På brugerkonferencen har du mulighed for at møde en række udstillere, som ser frem til at inspirere dig til dit videre arbejde.

Du vil desuden have mulighed for at deltage i udstillerkonkurrencen, ved at besvare spørgsmål om udstillerne. Vinderen bliver trukket tirsdag aften og kan se frem til lækre præmier.  

Powel er med deres unikke it-kompetencer og sit omfattende branchekendskab en førende leverandør af software-løsninger til både energi- og entreprenørsektoren samt til den offentlige sektor.

LIFA - udgangspunktet for LIFA var de traditionelle landinspektøropgaver, der med tiden udviklede sig til også at omfatte udvikling af CAD- og GIS-applikationer til markedets dominerende CAD- og GIS-platforme.

Septima tilbyder rådgivning, systemudvikling, services og produkter, der sikrer den optimale udnyttelse af geodata.

Esri Brugerklub samler landets Esri brugere, så de kan mødes til faglige og sociale arrangementer.

KMD er en af landets førende IT-virksomheder, som leverer services på alt fra rådgivning, udvikling, drift og vedligehold til support på software, systemer og infrastruktur.

Latitude Geographics er Esri og Geoinfo Partner og hjælper organisationer med at vise geografiske informationer og organisere processer med udgangspunkt i geografien.

COWI er en førende rådgivningsvirksomhed, der skaber værdi for kunder, borgere og samfund gennem unikke løsninger.

Similix help utilities optimise their utility network assets by data integration.

Søg på siden