Den årlige danske Esri Brugerkonference 2019

Mere end 200 Esri-brugere og udviklere, chefer og ledere fra hele landet, deltager hvert år i den to dage lange konference. På konferencen vil der være en lang række brugerindlæg ved GIS-professionelle fra forskellige virksomheder, organisationer og myndigheder. Derudover får du den nyeste viden om værktøjer og best practice fra repræsentanter fra Esri og Geoinfo. 

Danske eksperter i Esri teknologi og eksperter fra Esri, USA, stiller hvert år deres viden til rådighed, så alle deltagere tager hjem med masser af nye ideer, viden og et udbygget netværk. Du vil få mulighed for at drøfte udfordringer og tendenser – og få inspiration til egne projekter.

 

Når du deltager, får du

  • De nyeste trends og tendenser indenfor GIS-teknologi 
  • Adgang til 15+ tekniske workshops, der giver dig konkrete værktøjer, som du kan bruge direkte når du kommer hjem. Det svarer til 15 timers undervisning, der kommer hele vejen rundt om ArcGIS platformen
  • Mulighed for at se 20 brugerindlæg, der giver et unikt indblik i, hvad dine GIS-kolleger laver
  • Indsigt i hvordan geografien kan skabe større forretningsværdi i andre organisationer
  • Indsigt i projekter, løsninger, systemer og best practices fra kolleger og specialister
  • Mulighed for at eksperimentere med nyeste teknologi

 

Hvem kan deltage

Hvad enten du er koordinator, udvikler, beslutningstager, GIS-bruger, projektleder, planlægger eller analytiker, vil du få et stort udbytte af konferencen. Ønsker du at være helt opdateret med nyeste trends og tendenser indenfor GIS-teknologi, er konferencen helt sikkert super relevant for dig.

 

Overnatning

Vi aftaler hvert år særlige rabatordninger med konferencehotellet Comwell Korsør i forbindelse med overnatning, yderligere info vil tilkomme. 
Ønsker du ikke at overnatte på konferencehotellet, men i stedet på fx. Comwell Klarskovgaard eller andre steder, bedes du selv booke værelse.

 

Vi glæder os over, de mange Esri-brugere, som har lyst til at dele deres erfaringer og sætter stor pris på ideer til oplæg og oplægsholdere til kommende konferencer. 

Den næste Danske Esri Brugerkonference afholdes

Den 7.-8. maj 2019 i Korsør

Søg på siden