UC18 Webinarer - Sidste nyt på ArcGIS-platformen

 

Esri's User Conference 2018 i San Diego bød på mange spændende nyheder på ArcGIS-platformen. Dem vil vi gerne dele med dig via tre webinarer.

Nyhederne præsenteres som sædvanligt af vores fantastiske GIS-konsulentteam.

Optagelserne er tilgængelige her:

Vil du se præsentationerne fra de tekniske workshops på Esri User Conference, finder du dem her.

Du er velkommen til at sende det til andre, det kunne være relevant for. 

 

Kom i gang med de nye værktøjer

Hvis webinarene inspirerer dig til at implementere de nye teknologier, som Webhooks, Machine learning og Enterprise Sites, kan Geoinfo hjælpe dig i gang med dine projekter. Skal du i gang med et Enterprise-projekt, kan du kontakte Martin Kyhn på telefon +45 39 96 59 44. For andre projekter, kan du kontakte din salgskonsulent, enten direkte eller på telefon +45 39 96 59 00.

 

Bliv klogere på ArcGIS - tag et kursus

Hvis du er blevet inspireret til at lære endnu mere om Esri’s ArcGIS-platform, anbefaler vi at tilmelde dig et af de mange spændende ArcGIS-kurser, som Geoinfo udbyder. De helt nye ting som du har hørt om på webinarene, er inkorporeret. Så du får altid den nyeste viden på vores kurser. Læs mere om kurserne her. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Klaus Dons på telefon +45 39 96 59 11.

 

Få seneste nyt

Tilmeld dig Geoinfo's Nyhedsbrev og få sidste nyt om ArcGIS-platformen, tips & tricks, invitationer til webinarer og konferencer mm.Har du spørgsmål til webinarerne, er du velkommen til at kontakte os på telefon 39 96 59 00. 

Søg på siden