Kontakt os uforpligtende

Vi løser dine forretningsmæssige udfordringer ved hjælp af IT og geografisk viden.

Kontakt os hvis du vil vide mere.

Ring på 39 96 59 00 eller udfyld kontaktformularen.

Felter markeret med skal udfyldes

 Navn:
Organisation:
Telefon:
 Email:
Besked:

Bank og finans

At holde trit med de bedste i den digitale tidsalder kræver en solid strategi. Bankkunder har flere valgmuligheder i dag: alternative betalingssystemer og mobile banking udfordrer aktørerne i branchen som helhed. Du kan være med helt fremme ved at inddrage geografiske analyser og geoenable dine processer.

Ifølge en BAI (Bank Administration Institute) undersøgelse fra 2013 er banker, der bruger lokationsbaserede analyser mere effektive og har et større overskud og højere indlån. De tiltrækker også flere husstande, der åbner nye lønkonti. Hvorfor? Beliggenhed har en stor betydning for bankverdenen. Geografiske analyser giver dig ny indsigt, der kan hjælpe til med at besvare de svære spørgsmål.

Mange internationale banker bruger for eksempel geografiske analyser til at få en mere korrekt vurdering af ejendomme, eksempelvis i forbindelse med långivning. Med en mere præcis analyse kan man bedre finde de ejendomme, der bør vurderes højere. Det kan være fordi der er udsigt til vand fra ejendommen eller der er en anden herlighedsværdi, der har indflydelse på ejendommens reele værdi. Og man kan udpege de ejendomme, der på grund af en lidt dårligere beliggenhed bør have en lavere vurdering end andre lignende ejendomme i området, hvis der fx er risiko for lugtgener fra et vandrensningsanlæg eller lignende.

Du kan prøve ArcGIS i 60 dage her.

Du kan læse mere på Esris side om banking her og se cases, demo'er og videoer.

Ring på 3996 5900, hvis du vil vide mere.

Risikohåndtering

Det kan være nøglen til succes at identificere lønsomme kunder og gennemføre strategier, der fokuserer på hele kundens levetid.

En udfordring i branchen er, at en større andel af kunderne får betalingsproblemer. Konsekvensen af dette er blandt andet øgede omkostninger til inkasso. Derfor kan det være vigtigt at skabe et godt overblik og overvåge og påvirke kundens adfærd før det går galt.

Ved at inddrage geografiske analyser kan du bedre fastslå kundernes risikoprofil og optimere  forretningsprocesser - og dermed øge dit fokus på de kunder, der tilfører mest værdi.

Se case om brug af geografiske analyser ved  risikohåndtering her.

Øg rentabiliteten med kundeforståelse

Rentabilitet på det konkurrenceprægede finansmarked kræver en dybere forståelse af dine kunder og den værdi, de repræsenterer på din bundlinje. Via geografiske analyser kan din bank afsløre skjult viden i kundedataene, så du kan forudse behov, øge indtjeningen og tage mere intelligente beslutninger, der maksimerer kundetilfredsheden og rentabiliteten.

Kundeanalyseløsninger fra Geoinfo kan sikre, at din bank:

Ledelsesoverblik

Med standardiserede værktøjer fra Esri er det nemt at samle data fra mange forskellige kilder, herunder fx bankens ERP-system, manuelle input fra filialer og data fra Excel.

Forskellige typer af brugere kan få forskellige niveauer af adgang via en rollebaseret webportal.

Der kan sættes dashboards op, der er tilpasset den enkeltes behov og som kan give et overblik over de vigtigste milepæle og målepunkter og direktionen kan få et samlet overblik.

Geografiske analyser og afrapporteringer giver ledelsen mulighed for at vurdere på et oplyst grundlag og blive advaret i tide.

Søg på siden