Se webinar om data fra droner

Dette webinar viser hvordan du får det bedste overblik med data fra droner i beredskabssituationer.

Varighed 50 minutter. Se det her.

Tak til alle der besøgte vores stand på Danske Beredskabers Årsmøde

 

Se videoen fra Årsmødet, hvor hvor Karin, Gregers og Carl viste hvordan beredskabet med ArcGIS kan få bedre indsigt, overblik og deling af viden.

 

Overblik med én samlet platform

Ønsker du at få inspiration til hvordan beredskaber over hele verden opretholder sikkerheden med én samlet platform, så se her...

Du er også velkommen til at kontakte Karin Hultfeldt på telefon 24 28 39 72, Gregers Nielsen på 24 28 39 74 eller Carl Beck på 53 39 59 76, hvis du vil vide mere om hvordan dit beredskab kan blive bedre med ArcGIS-platformen.

Hurricane Harvey – sådan håndterer USA stormen

 

USA er til stadighed hærget af storme og naturkatastrofer, som kræver professionel og hurtig håndtering fra regeringen og de føderale stater. Se her hvordan det amerikanske beredskab håndterer den voldsomme storm ’Hurricane Harvey’, som lige nu hærger i Houston, Texas i USA.

Teknologi og IT er en stor del af det amerikanske beredskabs værktøjskasse, når katastrofen er ude. For at håndtere situationen bedst muligt, er det vigtigt at beredskaber, borgere, offentlige institutioner, som fx hospitaler og skoler skal have information om de varslinger og evakueringsplaner, der kommer i forbindelse med de naturkatastrofer og andre hændelser, der sker fra tid til anden. Med det ekstremt powerfulde software ArGIS fra GIS softwarefirmaet Esri, er man i stand til at håndtere disse katastrofer langt bedre. Med udgangspunkt i utrolige mængder historiske data om nedbørsmængder, oversvømmelsesmålinger, vindmålinger, beredskabsmandskab, beredskabsmateriel, trafik og meget mere, kan man både forudse fremtidige hændelser, og også give et realtidsbillede af katastrofens omfang mens det står på. Det gør beredskabet i stand til at iværksætte det optimale beredskab og også informere borgerne.

Informationsdeling og samarbejde med ArcGIS

I en krisesituation er det vigtigt at alle enheder arbejder ud fra det samme informationsniveau, så man er i stand til at træffe de rigtige beslutninger.  ArcGIS-platformen medvirker til, at man på tværs af organisationen har de samme informationer tilgængelige og derfor har det bedste beslutningsgrundlag før, under og efter katastrofen.

 

Kom ind i motorrummet på beredskabet og se et live situationsbillede af stormen Harvey

Her ser du nogle af de konkrete visuelle realtids overblikskort som bruges i beredskabets håndtering af stormen. Blandt andet billeder fra borgerne som rapporterer hændelser, trafikmeldinger, vejspærringer, evakueringer, oversvømmelsesmålinger og varsler.

 

Mere information og kontakt

Vil du vide mere om de aktuelle kort og hvordan teknologien anvendes til formidling, er du velkommen til at kontakte Salgschef Jan Juul Jensen på telefon 61 62 18 45, eller via mail: janj@geoinfo.dk. Vi kan også tale om hvordan Geoinfo kan hjælpe beredskaber og virksomheder i andre brancher med at optimere deres data, skabe overblik og indsigt, og dermed danne basis for at træffe de rigtige forretningsmæssige beslutninger.

Del data på alle platforme og skab fuldt overblik

Vi sikrer dig en god overgang til det nye beredskab. Vi samarbejder i forvejen med over halvdelen af landets kommuner og leverer løsninger til Geodatastyrelsen, Forsvaret, Politi og Beredskab.

Vi giver dig:

  • fælles data struktur på tværs af alle platforme og standarder
    - få fx styr på de data som de nye beredskaber overtager fra de tidligere beredskaber.
  • fælles platform for alle brugere på alle mobile enheder
    - få adgang til dine data uanset hvor og hvornår.
  • en nem måde at lave og dele apps og informationsprodukter
    - lav selv de informationsprodukter, som du har behov for, fx brandhaneregistrering. Det er meget nemmere end du tror.

Kontakt os for en snak om, hvordan du bedst bliver klar til de nye beredskaber.

Udfyld kontaktformularen til højre eller ring på 3996 5900, hvis du vil vide mere.

Eksempler på løsninger inden for Emergency Management

Videoen nedenfor viser hvordan du med en standard løsning håndterer indberetninger fra borgere i forbindelse med beredskabssituationer.

Du kan også se videoen på Esris Youtube kanal hvor der er flere videoer, der omhandler andre konkrete løsninger inden for Emergency Management.

Operationelt overblik og effektiv koordinering

Krisesituationer skal håndteres på tværs af myndigheder og kan overskride landegrænser og grænsen mellem land og hav. Vores løsninger giver alle beredskabsaktører mulighed for at se samme situationsbillede på lokalt, regionalt eller nationalt plan.

Vores løsninger er brugervenlige og kan anvendes i stab på Kommandostationen og hos de involverede vagtcentraler og kan således fungere på strategisk, operationelt og taktisk niveau. Det centrale er, at indsatser i krisesituationer bliver bedre, når viden er tilgængelig for alle parter og viden kan blive delt mellem alle involverede enheder.

Dermed får alle aktører ét fælles synkroniseret situationsbillede uanset hvor de befinder sig og hvilken opgave de har. Samtidig er det vigtigt, at løsningen er simpel at anvende, da man i beredskabssituationer arbejder under stort pres og derfor aldrig må være i tvivl om, hvordan et hjælpeværktøj fungerer.

Generelt får infrastrukturen for geografisk information en større og større betydning for opgavevaretagelsen indenfor beredskaberne og det har afgørende betydning, at geografiske informationer altid er tilgængelige, aktuelle og nøjagtige.

Vi giver samarbejdet optimale betingelser mellem de forskellige aktører i Beredskabet på strategisk, operationelt og taktiske niveau.

Du kan læse mere hos Esri og se cases, demo'er og videoer.

Ring på 3996 5900, hvis du vil vide mere.

Kontakt os uforpligtende

Vi løser dine forretningsmæssige udfordringer ved hjælp af IT og geografisk viden.

Kontakt os på 39 96 59 00 eller udfyld kontaktformularen, hvis du vil vide mere.

Vi behandler dine data med fortrolighed. Læs mere om Geoinfo`s persondatapolitik her.

Felter markeret med skal udfyldes

 Navn:
Organisation:
Telefon:
 Email:
Besked:

Søg på siden