Kontakt os uforpligtende

Vi løser dine forretningsmæssige udfordringer ved hjælp af IT og geografisk viden.

Kontakt os hvis du vil vide mere.

Ring på 39 96 59 00 eller udfyld kontaktformularen.

Felter markeret med skal udfyldes

 Navn:
Organisation:
Telefon:
 Email:
Besked:

Havne

At bevare overblikket over en moderne havn er en stor udfordring. Det kræver detaljeret og opdateret information. GIS giver dig et visuelt overblik over alle aktiviteter i havnen og du har adgang til oplysninger i de formater, som den enkelte arbejdsfunktion har behov for. Vi har en række standardværktøjer, der gør det nemt for dig at analysere, planlægge og dele den nødvendige viden med alle involverede parter. Der er mulighed for at spore containere, informere skibe om anløbspladser med præcis kort-information og forvalte fast ejendom på hele havneområdet.

Du kan læse mere hos Esri og se flere cases fra Havne.

Ring på 3996 5900, hvis du vil vide mere.

Asset Management

Med et komplet geografisk overblik har du nemmere ved at holde styr på alle dine værider. Via en kortbaseret indgang kan du se alle de fysiske elementer, der er så vigtige for at havnen fungerer godt og effektivt. Det gælder alt lige fra kraner og køretøjer til overblik over anløbspladser, infrastruktur og elskabe

Ved at kende til vedligeholdelsesstand, vedligeholdelsesbehov og seneste og kommende inspektioner forlænger du levetiden for alle dine assets og gør det nemmere og hurtigere at vedligeholde dem, for det personale, der står for opgaven.

ArcGIS Platformen giver dig et komplet geografisk overblik. Du kan trække data ind fra mange datakilder, lave analyser som giver dig det bedste overblik og få data ud til de medarbejdere, der skal sørge for at alt fungerer optimalt.

Søg på siden