Kultur og fritid

Det kan være en udfordring at holde borgerne opdaterede og interesserede i kulturelle og fritidsorienterede projekter og begivenheder. Internettet er i stigende grad det sted, hvor vi regner med at blive informeret og oplyst.

GIS giver dig mulighed for at bruge dine geografiske informationer til at informere på en overskuelig og underholdende måde. Vi har en række applikationer, som let og funktionelt kan hjælpe dig med at involvere dit ønskede publikum. Det kunne være guidet tur for ældre i området, en rundvisning til kulturarrangementer, et interaktivt kort med historisk information til børn, eller en applikation med oversigtskort til en festival.

Geografiske data kan bruges til planlægning og til holde overblik, for eksempel kan man danne et billede over, hvor stor en del af de danske marker, der er blevet undersøgt af amatørarkæologer. Det kunne optimere undersøgelser og give et godt overblik over, hvor man har været, og hvor man skal hen.

Planlægning har også stor værdi for mange kulturelle og fritidsmæssige aktiviteter. For eksempel bruger Roskilde Festival geografiske data til at opdage, om særlige områder er i fare for overbelastning. Derudover, er det smart at have direkte indblik i forskellige områders eller faciliteters status, så hjælp eller forstærkning hurtigt kan komme til undsætning.

Vi tilbyder smarte løsninger til dine problemer, så borgere og publikum får den bedst mulige oplevelse.

Story Map om brug af GIS indenfor Kultur og fritid

Nedenfor ses et Story Map, der fortæller om, hvordan GIS bruges i forbindelse med kulturelle begivenheder.

Du kan rulle ned igennem teksterne og zoome ind og ud i kortene. 

Du kan se applikationen i fuld skærm her.

Søg på siden