Stat og Styrelser

It-løsninger til Staten, der sikrer sammenhæng mellem data, applikationer og arbejdsgange.

Der er ingen vej uden om digitaliseringen. Heldigvis! For effektiv offentlig digitalisering er vejen til bedre borgerservice, optimering af ressourceforbrug og ofte mere smidige arbejdsgange. Men digitalisering er ikke et mål i sig selv. Succesfulde it-løsninger i Staten kræver godt forarbejde, effektiv implementering, dygtig udførsel og ikke mindst en stabil og fleksibel platform, der kan vokse med organisationens behov.

Geoinfo leverer standardprodukter og skræddersyede løsninger, der effektiviserer arbejdsgange og skaber sammenhæng med udgangspunkt i dine geografiske informationer.

Det kan måske lyde som en lille opgave, men med tanke på, at ud af en organisations samlede data, har over 80 % af disse en geografisk reference, er potentialet faktisk enormt.

Geoinfo har leveret løsninger til Stat, regioner og offentlige myndigheder i over 20 år og vores første kunde er stadig kunde den dag i dag. Med afsæt i dine geografiske informationer og vores viden om kortbaserede it-løsninger, kan vi hjælpe dig hele vejen fra:  

  • Data management: Data er blandt dine vigtigste ressourcer – udnyt det. Vi ved, hvordan du kan indsamle, opsætte, håndtere og dele data i organisationen og til eksterne interessenter. Så undgår du redundante data, får én indgang til samtlige geodata og du og kolleger kan altid have adgang til data – uanset hvor I befinder jer.
  • Systemanalyse og løsningsdesign: Vores rådgivningsteam kan analysere forretningsudfordringer gennem en certificeret LEAN / Six Sigma procestilgang og vores TOGAF certificerede enterprise og solution arkitekter kan designe kundespecifikke state-of-the-art løsninger og road maps.
  • Projektledelse og implementering: Et succesfuldt projekt er afhængigt af god projektledelse og implementering. Vores projektledere er certificerede indenfor IPMA og vores certificerede SCRUM og K03 product owners nedbryder de identificerede tiltag til konkrete implementeringstiltag. Et projektforløb er typisk agilt, så du realiserer forretningsværdien løbende.
  • Oplæring og uddannelse: ArcGIS er komplet platform, der anvendes af mere end 350.000 brugere verden over. Nogen bruger platformen til at lave webkort, andre mere avancerede analyser, visualiseringer, ruteoptimering og for andre igen er det en forretningskritisk platform, der binder organisationen sammen.

For at du kan få det fulde udbytte af din GIS-løsning, tilbyder Geoinfo daglig support og vedligehold samt Danmarks største udvalg af GIS-kurser. Vores undervisere er certificerede indenfor Esri teknologi og vi har landets søtrste udvalg af standardkurser, vi tilbyder skræddersyede undervisningsforløb eller workshops kun for jer, hvor vi kan tage udgangspunkt i jeres arbejdsgange, data og specifikke mål eller udfordringer.

Rådgivning – Transformér din forretning: Vores højtuddannede rådgivningsteam kan dig input til, hvordan man med afsæt i GIS-teknologi kan:

  • Optimere arbejdsprocesser
  • Forøge din forretningsværdi
  • Udvikle løsningsdesign
  • Skræddersy et agilt implementeringsforløb

Vores rådgivning er baseret på 20 års viden og erfaring indenfor forretningsudvikling, support, service og implementering af GIS-løsninger.

Du kan læse mere hos Esri og se cases, demo'er og videoer.

Kontakt os på 3996 5900, hvis du vil vide mere.

Temaer og nøgleord

EEA - European Environmental Agency

Miljøministeriet;

Geodatastyrelsen

Naturstyrelsen

Miljøstyrelsen

Kystdirekstoratet

Danmarks Miljøportal

Naturerhvervsstyrelsen

 

ArcGIS er velegnet til:

Datainfrastruktur

Kommunikation og formidling

Open Data

 

Temaer: Naturplaner

Vandplaner

Sporing af kemikalier

Fokus på ren luft

Havet og samspillet med kyst

Søg på siden