Danmarks første havplan

I 2021 skal Danmark have sin første havplan – en såkaldt Maritim Fysisk Plan. Det er et enormt projekt, som i første omgang kræver en grundig og meget bred vidensindsamling hos de mange og meget forskellige interessenter. For at sikre at interessenternes indmeldinger kom i det rigtige dataformat og med de rigtige informationer, valgte Sekretariatet for havplanen at få opsat et digitalt indberetningsmodul i Esri’s Web Appbuilder. På den måde blev interessenterne ved hjælp af en formular, ført igennem en række spørgsmål

og kunne indtegne deres aktiviteter på havet direkte i et kort.

Læs hele artiklen.

Kontakt os uforpligtende

Vi løser dine forretningsmæssige udfordringer ved hjælp af IT og geografisk viden.

Kontakt os på 39 96 59 00 eller udfyld kontaktformularen, hvis du vil vide mere.

Vi behandler dine data med fortrolighed. Læs mere om Geoinfo`s persondatapolitik her.

Felter markeret med skal udfyldes

 Navn:
Organisation:
Telefon:
 Email:
Besked:

Cases

I mere end 20 år har vi hjulpet organisationer med at skabe sammenhængende viden, optimeret processer og skabt et bedre beslutningsgrundlag.

Der er uanede muligheder for at bruge os, vores IT og vores kompetencer. Vi hjælper blandt andet med:

  • Analyser
  • Procesoptimering og overblik
  • Dokumentation
  • Visualisering
  • Deling af data.

Nedenfor kan du se eksempler på ovenstående fra en del af de største organisationer i Danmark, private såvel som kommunale og statslige.

GIS i Aktion er vores magasin om digitalisering, effektivisering, øget vidensdeling internt og eksternt og bedre kommunikation. Du kan se de seneste numre af magasinet nedenfor.

Nedenfor kan du se flere eksempler på, hvordan andre kommunikerer, løser udfordringer, deler viden og gør viden synlig med kort og geografi.

Søg på siden