Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og invitationer.

Data og Services

Geoindsigt - Online Data i Services og Applikationer

Adgang til dataservices og analyseværktøj et sted og i ArcGIS format

Med Geoindsigt får du online adgang til en lang række datasæt, som er klargjorte til ArcGIS og altid er opdaterede. Derudover tilbyder vi en målrettet applikation; Geoindsigt Online, som er et analyseværktøj, hvor du nemt kan sammenstille og analysere mønstre i dine data kombineret med Geoindsigt datasæt.

Du får således en applikation der kan give dig indsigt i grundlaget for placering af en ny butik eller servicecenter og dermed danne basis for bedre beslutninger.

Geoindsigt forenkler kompleksiteten
I disse år bliver en voksende mængde data stillet til rådighed på forskellige platforme. Mange data samles i fremtiden på Datafordeleren – men ikke alle. I takt med at tilgængeligheden til data bliver større, bliver den samlede datamængde mere kompleks og arbejdet med at klargøre data fra forskellige kilder og formater kan hurtigt blive et omfattende stykke arbejde.

Derfor tilbyder vi Geoindsigt, som er én samlet indgang til en lang række af de mest anvendte danske dataservices.

Vi udstiller data i ArcGIS format, så de er lige til at bruge i jeres egen ArcGIS Portalog vi holder dem altid opdaterede. Der ligger allerede nu en lang række datasæt, som kan købes enkeltvis eller i sammenhængende pakker og der vil løbende komme nye dataset på siden.

Geoindsigt:

  • Online platform med opdaterede og klargjorte data og dataservices klar til brug i ArcGIS format.
  • Hvis der er bestemte data, som du ikke kan finde, kan du altid kontakte os. Som regel vil vi kunne finde de relevante data.
  • Vi kan som udgangspunkt levere alle de data, som findes på kommuneniveau i Statistikbanken. Vi har til en start samlet en basisservice bestående af blandt andet befolkningstal, antal husstande, aldersfordeling og husstandsindkomst.
  • Vi leverer Danmarks Statistiks data i 100 meter gridet og sørger for at data er anonymiseret tilstrækkeligt efter Danmarks Statistiks forskrifter.

Kontakt os uforpligtende

Vi løser dine forretningsmæssige udfordringer ved hjælp af data, IT og geografisk viden.

Kontakt os hvis du vil vide mere.

Ring på 39 96 59 00 eller udfyld kontaktformularen.

Felter markeret med skal udfyldes

 Navn:
Organisation:
Telefon:
 Email:
Besked:

Søg på siden