TIPS OG TRICKS

Nyheder i ArcGIS Pro:

 Vidste du,  at du i ArcGIS Pro:

  • Kan have flere kort (mxd) tilknyttet et projekt med hver deres data og dermed et større overblik?
  • Kan arbejde med både 2D og 3D i samme projekt?
  • Har direkte adgang til ArcGIS online/Portal og The living Atlas og kan trække informationer ind?
  • Kan gemme favorit data og geodatabaser så de altid er tilgængelige i nye projekter?
  • Kan editere avanceret 3D design på en smart regelbaseret måde?

Se mere her...

INSPIRATIONSBOKSEN


 Vektor Tiles

”I ArcGIS Pro er der standard værktøjer til at bygge Vector Tiles Layers, der bl.a. også kan anvendes i ArcGIS Online og Portal. Vektor Tiles Layers udmærker sig med en imponerende performance og er utrolig pladsbesparende i forhold til alternativer. Danske koordinatsystemer er understøttet, og samspil med danske tilings skemaer er muligt.   
 
Gentofte Kommune har bygget Vektor Tiles Layers, se det flotte resultat her.

OM KOMMUNENYT FRA GEOINFO

Hos Geoinfo arbejder vi sammen med en lang række af landets kommuner om drift og anvendelse af ArcGIS-platformen. Kommunerne udgør en stor del af vores dagligdag, og vi får rigtig meget kreativ og brugbar viden, som vi gerne vil dele med Jer. Derfor introducerer vi nu Geoinfo’s KommuneNyt, som er et nyhedsbrev, hvor du kan lade dig inspirere af specifikke kommunale projekter, få tips og tricks og opdage teknologiske nyheder på platformen. KommuneNyt vil fremover udkomme 3-4 gange årligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karin og Gregers.

God læselyst!

NYT FRA GEOINFO 

Kortdage
Tak for nogle gode Kortdage i Aalborg. Geoinfo’s stand var velbesøgt, og vi fik mange gode snakke om ‘The Science of Where’ og om ArcGIS Hub.

Nåede du ikke omkring Geoinfo’s stand, kommer vi gerne ud til dig og viser demoen om ArcGIS Hub, som fremmer borgerindragelse og samarbejde mellem kommunale afdelinger, eller nogle af de andre spændende demoer som blev vist på kortdage. 

Giv Karin eller Gregers et kald, så vi kan finde en dag der passer.

Digital Transformation i praksis
Kort og GIS-teknologier er effektive værktøjer til at skabe visuelt overblik over data, og derved give bedre indsigt og træffe bedre beslutninger. 

Sammenkædningen af data fra interne systemer med eksterne data, som eksempelvis demografiske data, er en vej til succes med Digital Transformation. 

Samtidig giver det større og bedre mulighed for, at borgere og erhvervslivet både kan få, og give informationer og visuelle realtidsoplysninger. 

ArcGIS Hub er en komplet platform til digitale initiativer med en geografisk reference, hvor borgerinddragelse, Open data og samskabelse er centrale elementer.

Læs mere om ArcGIS Hub.

NYT FRA ESRI

Insights for ArcGIS

Insights for ArcGIS, Esri's data analytics workbench, er nu tilgængelig i ArcGIS Online. Se alle de seneste nyheder fra Esri her.

Ubegrænset ArcGIS Enterprise Level 1-brugere uden ekstra beregning

Kunder med ArcGIS Enterprise kan nu få tildelt det antal L1 brugere, som der skulle være behov for i organisationen. Det betyder, at det bliver mulighed for at oprette alle kommunens medarbejdere med en entydig identitet på Portal uden beregning. Denne ændring er gældende fra 13. december 2017 og er en del af Esris GDPR-understøttelse. Kontakt os endelig for yderligere information.

Fra kedelige tabeller til visualiseret data

På affaldskontoret i Randers Kommune har de store mængder data om affaldssorteringen liggende i excel-ark, som aldrig rigtig bliver læst. For nylig gik de over til ArcGIS, og visualiseringen af deres data har allerede givet dem et større indblik i aktuelle problemstillinger inden for deres arbejdsområde.

Læs mere...

Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår

fra Karin og Gregers

Søg på siden