Geoinfo er den danske distributør af software fra Esri.

Sammen med Esri leverer vi markedets bedste løsninger til geografisk analyse, visualisering og optimering.

Vi laver løsninger der med udgangspunkt i geografi skaber værdi for kundens forretning. Vi hjælper vores kunder med at se og forstå deres udfordringer.

Geoinfo er grundlagt i 1993 og vi har over 250 kunder, hvoraf mange af dem er blandt Danmarks største virksomheder.

Fællesnævneren for vores løsninger er, at de effektiviserer arbejdsprocesser og gør det muligt at tage bedre beslutninger ved hjælp af geografiske analyser og den viden det giver.

Vi tilbyder Software, Projekter, Systemudvikling, Konsulentydelser, Service og Support, GIS og Data-strategiudvikling, Kurser og Kompetenceudvikling.

Om ESRI
I mere end 40 år har Esri været den førende udvikler af GIS software. De har mere end 300.000 kunder og millioner af brugere på verdensplan. Esri yder også konsulentbistand, implementering og teknisk support.

Udover hovedkontoret i Californien, USA, har Esri en række regionale kontorer fordelt over hele USA og internationale distributører i mere end 90 lande samt over 2.000 forretningspartnere.

Hvad skaber viden? Hvad er viden – og hvad er det vi mangler for at have en mere komplet viden om vores forretning?

Vores erfaring er, at virksomheder, organisationer, institutioner – og endda deres kunder og brugere – råder over masser af data. Der er nærmest en overflod af data. Det, der mangler, er bedre håndtering af data, forædling, strukturering, udveksling og visualisering af data.

Det er derfor vi siger: Når viden skal ses.

Vores løsninger skaber ikke nødvendigvis nye data. De viser eksisterende data i et nyt lys så vi bedre kan se dem, overskue dem og bruge dem til at blive klogere på vores forretning. Vi laver løsninger, så data fra forskellige systemer kan udveksles og snakke sammen. Det giver overblik, kvalitetssikrer data og minimerer redundans.

Vi skaber løsningerne, underviser i brugen af dem og servicerer vores kunder fra Danmarks største GIS-specialiserede supportafdeling. Så kan vores kunder selv arbejde videre og optimere processer og arbejdsgange i forbindelse med fx indsamling, registrering, analyse, deling og kommunikation af data.

Geografien er (også) en måde at håndtere data på

Nogle data har en geografisk dimension. Faktisk mere end 80 %. Det kan være kundeadresser, kontaktoplysninger, ruteplaner, butikslokaler mv. Og når nye data skabes af medarbejdere, brugere eller kunder via fx smartphones, mobile enheder og sociale netværk kommer de ofte med en indbygget geografisk intelligens, der gør, at data automatisk kan stedbestemmes på et kort.

Geoinfo er en af Danmarks største IT-virksomheder med fokus på geografiske informations systemer (GIS). Vi har stor erfaring med dataintegration, forædling af data, datamodeller, systemarkitektur, teknologimigrering, projektledelse og enterprise løsninger.

Vi har været her siden 1993 og vi er stadig lige nysgerrige.

Det kan vi tilbyde

Kontakt os uforpligtende

Vi løser dine forretningsmæssige udfordringer ved hjælp af IT og geografisk viden.

Kontakt os hvis du vil vide mere.

Ring på 39 96 59 00 eller udfyld kontaktformularen.

Felter markeret med skal udfyldes

 Navn:
Organisation:
Telefon:
 Email:
Besked:

Søg på siden