Geoinfo er Danmarks næstbedste mindre IT-arbejdsplads 2017

Administrerende Direktør Søren Ellegaard siger: ”Jeg er utrolig glad for og stolt over, at vi endnu en gang har modtaget den flotte pris som Danmarks næstbedste Mindre IT-arbejdsplads 2017. Hos Geoinfo tager vi arbejdsmiljøet meget alvorligt, og det er en del af vores strategi, at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere.” 

Det er tredje gang Geoinfo deltager i Great Place to Work’s medarbejderundersøgelse. Sidste år fik vi også en flot andenplads.

Geoinfo kåret til Danmarks næstbedste mindre IT-arbejdsplads

Ved en ceremoni i Cirkusbygningen d. 15. november er Geoinfo kåret til at være den næstbedste mindre IT-arbejdsplads i Danmark. Kåringen gælder for virksomheder med mellem 20 og 49 ansatte.

Geoinfo er certificeret af Great Place To Work

Geoinfo er blandt Danmarks bedste mindre arbejdspladser.

Geoinfo er igen i år blevet certificeret af Great Place To Work for at arbejde på en bred række af parametre med det formål at blive en endnu bedre arbejdsplads.

Overrækkelsen af diplomet fandt sted ved et arrangement 22. september i Geoinfo's hovedkvarter i Glostrup.

Det var Chefkonsulent Jakob Lundvig Færch, der overrakte diplomet til Direktør Søren Ellegaard og de øvrige medarbejdere.

En god arbejdsplads

Direktør Søren Ellegaard udtaler: ”Med visionen ’fra Geografi til Værdi’ ønsker vi i Geoinfo at skabe en bedre fremtid for den enkelte, samfundet og verden. Vi arbejder også hver dag på at skabe en god arbejdsplads for hver enkelt medarbejder. Derfor er jeg meget glad for og stolt over, at vi igen er certificeret. Det fortæller mig, at vi bevæger os i den rigtige retning.” 

Geoinfo, der har 37 medarbejdere, deltager i kategorien for arbejdspladser med mellem 20 og 49 ansatte.

Det er konsulent- og rådgivningsvirksomheden Great Place To Work®, der gennemfører kortlægningen af Danmarks Bedste Arbejdspladser®, som alle danske arbejdspladser med minimum 20 medarbejdere har  mulighed for at deltage i.

”Det er en cadeau til både ledelse og medarbejdere, fordi undersøgelsen evaluerer på parametre som medarbejdernes tillid til ledelsen, stoltheden over deres job og ikke mindst fællesskabet og atmosfæren på arbejdspladsen. Det har og vil altid være essentielt for os at have glade medarbejdere, der føler sig værdsatte, og som ved, at det stykke arbejde, de udfører, er vigtigt for virksomhedens fortsatte succes”, siger Søren Ellegaard videre.

Ifølge Great Place To Work ®-modellen er en god arbejdsplads et sted, hvor medarbejderne har tillid til de mennesker, de arbejder for, er stolte af det arbejde, de udfører og føler fællesskab med deres kollegaer. Fem dimensioner er helt afgørende målepunkter, når Great Place To Work® afdækker om en arbejdsplads er en god arbejdsplads med høj grad af tillid, stolthed og fællesskab. De første tre dimensioner, troværdighed, respekt og retfærdighed, giver et indblik i, om medarbejderne har tillid til ledelsen, om de føler opbakning og omsorg gennem ledelsens handlinger, og om virksomheden i medarbejdernes øjne er præget af rimelighed, upartiskhed og lighed. De resterende to dimensioner, stolthed og fællesskab, vurderer, om medarbejderne er stolte af deres funktion i virksomheden og af virksomheden som helhed og hvilken grad af imødekommenhed, sammenhold og venlighed, de mener, præger arbejdspladsen.

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte Direktør Søren Ellegaard på 3996 5900.

Søg på siden