Vil du være GIS Ambassadør?

Hvis du vil være GIS Ambassadør, så udfyld venligst nedenstående formular og skriv i Besked-feltet, at du gerne vil være GIS Ambassadør.

Felter markeret med skal udfyldes

 Navn:
Organisation:
Telefon:
 Email:
Besked:

Bliv GIS-Ambassadør

 

VI august 2017 blev ArcGIS Online- platformen gratis for alle uddannelsesinstitutioner (for studerende i alderen 4-18 år). Geoinfo har derfor lanceret en ny hjemmeside: www.skolegis.dk.

Her kan undervisere i folkeskole og gymnasium finde undervisningsmaterialer, der hjælper dem til at komme i gang med at anvende GIS, primært i geografiundervisningen, men med øje for tværfaglighed. Sammen med Geografilærerforeningen og Geografforbundet har vi modtaget midler fra Undervisningsministeriet til at færdiggøre sammenlagt 22 materialer frem mod november 2019. Men det slutter ikke der.


Som supplement til SkoleGIS har vi ambitioner og forhåbninger om at vi kan danne et stærk netværk af GIS-ambassadører. Netværket skal kunne kontaktes af skoler/undervisere i nærområdet, således at GIS-kyndige kompetencer, der sidder rundt omkring i landet (og på Færøerne) kan assistere med erfaringer således at skolelærer ’tør’ kaste sig ud i at anvende GIS. Her ser du et kort over nuværende GIS-ambassadører. 


Hvis du er interesseret i at være GIS-Ambassadør, så kontakt SkoleGIS-konsulent hos Geoinfo, Jesper Fogt Nielsen, eller udfyld kontaktformularen til venstre. Vi skal bruge dit navn, adresse, mail og telefonnummer.

 

 

 

Søg på siden