Persondatapolitik for Geoinfo

Når du bruger Geoinfo’s hjemmeside www.geoinfo.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne Persondatapolitik. Relevant personale i Geoinfo har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på geoinfo.dk er Geoinfo, cvr nr. 15524286, Stationsparken 37, 2600 Glostrup. Hvis du ikke kan acceptere Persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Såfremt du ønsker at handle eller at have dialog med os, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.


Geoinfo indsamler og behandler følgende personoplysninger om dig, når du:

  • Tilmelder dig Geoinfo’s nyhedsbrev:

    • Navn
    • E-mail
    • Organisation

  •  Tilmelder dig konferencer og kurser:

    • Navn
    • Email
    • Telefon
    • Adresse
    • Postnr.
    • By
    • Organisation
    • Stillingsbetegnelse
    • Evt. EAN
    • Reference
    • Indkøbsordre

  • Tilmelder dig webinarer:

    • Navn
    • E-mail

  • Kontakter vores support:

    • Navn
    • E-mail
    • Beskedtekst

  • Sender en forespørgsel via kontaktformular:

    • Navn
    • Organisation
    • E-mail
    • Telefon
    • Beskedtekst

Vi har brug for ovenstående oplysninger for at kunne håndtere din tilmelding eller forespørgsel.

Når du bruger geoinfo.dk, indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne anvender www.geoinfo.dk for løbende at forbedre sidens funktionalitet. Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender www.geoinfo.dk, og statistikken anvendes i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Til dette formål anvendes 3. part services, eksempelvis Google Analytics, se mere herom under punktet ’Hvem videregiver vi personoplysninger til’ nedenfor og i Geoinfo’s cookiepolitik, som accepteres ved besøg på www.geoinfo.dk og kan læses der. 

Geoinfo indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på Geoinfo.dk videregives til følgende:

  • Internt i virksomheden 
  • Til udvalgte og betroede tredjemænd kan der sendes organisationsnavn og kontaktnavn i forbindelse med tilmelding til Den Danske Brugerkonference

Geoinfo anvender som tidligere nævnt 3. part services til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google Analytics. Disse kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Du kan læse mere om dette i Geoinfo’s cookiepolitik.

 

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger?

De personoplysninger, som Geoinfo selv indsamler, lagres på servere i Danmark og administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Geoinfo’s vegne i henhold til denne Persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Personoplysninger relateret til konferencer og webinarer slettes efter 5 år, med mindre du forinden anmoder os om at slette dem. 

Kontaktoplysninger som anvendes til at fremsende e-mail-nyheder opbevares så længe, aftalen om fremsendelse af nyheder består og slettes umiddelbart herefter.

Adfærdsdata, som indsamles via 3. part services og videregives til eksempelvis Google Analytics kan være lagret udenfor Danmark, og slettes efter reglerne i Geoinfo’s cookiepolitik.

 

Esri

Esri overholder allerede EU-U.S. Privacy Shield Framework, som angivet af US Department of Commerce vedrørende indsamling, brug og opbevaring af personlige oplysninger, der er overført fra EU til USA. I forhold til General Data Protection Regulation (GDPR), er Esri forpligtet til at opfylde kravene når de træder i kraft 25. maj 2018.

Du kan finde mere information på Esris hjemmeside.

 

Adgang til oplysninger

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til geoinfo@geoinfo.dk.


Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen privacy@geoinfo.dk.

Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk.

 

Med venlig hilsen

 

Geoinfo A/S

Stationsparken 37, 4.

2600 Glostrup

T: 39 96 59 00

CVR: 15524286

 

Opdateret 22. maj 2018.

Søg på siden