Vi elsker GIS
Vi elsker GIS
Og bruger GIS til at hjælpe vores kunder med at skabe en succesfuld forretning

Vi skaber platforme for geografisk information og forretningsviden

I Geoinfo arbejder vi for at give nye og eksisterende kunder det strategiske og teknologiske fundament, hvorfra deres organisation kan vokse og opnå unikke forretningsfordele.

Vores mål er, at du får den løsning, de programmer, udvidelser, redskaber, muligheder, uddannelse, træning, support, service, sparring og strategiske rådgivning, der gør, at du får det fulde udbytte af din IT-løsning.

Vi vil rundt om hele din forretning

Vi har fokus på at komme rundt i alle hjørner af private og offentlige organisationer med fokus på, hvor vores teknologi kan hjælpe med at optimere arbejdsprocesser og understøtte jeres målsætninger.

Danmarks største GIS-specialiserede support

Vi har Danmarks største GIS-specialiserede service- og supportafdeling. Vores uddannelsesafdeling tilbyder spændende kurser hver måned. I system- og driftsafdelingen sidder flere mand klar til at supportere kundens systemer og løse eventuelle problemer, når de opstår.

I vores konsulentafdeling sidder eksperter indenfor bl.a. procesmodellering, projektledelse, kvalitetssikring, softwareudvikling og driftsstøtte.

Vi har siden etableringen i 1993 vedligeholdt og udbygget vores projektmodel og tilhørende paradigmer for test og kvalitetssikring. Vi kan tilbyde udvikling, implementering, vedligeholdelse og support af IT-løsninger baseret på standardprodukter fra Esri, som kan tilpasses eller udvides til at dække jeres individuelle behov.

Løsninger skal understøtte strategi og vision

Geoinfo har specialister og løsningsstrateger til at indsamle, fortolke og omsætte den nyeste viden om IT og GIS indenfor bestemte brancher, teknologier og domæner til forretningsværdi for vores kunder.

En af vores kernekompetencer er at sikre, at du udnytter den teknologiske platform du har, eller ønsker, fuldt ud og at løsninger tænkes ind, så de understøtter virksomhedens overordnede vision og strategi.

Geoinfo kan bl.a. tilbyde kunderne hjælp til etablering af GIS strategi, overordnet løsningsarkitektur, migreringsplaner til nye teknologier, implementeringsstrategier og enterprise arkitektur på tværs af afdelinger.

Åbne standarder og interoperabilitet

Geoinfo er aktiv i brancheforeninger og vores teknologi anvender åbne standarder og er integrerbar.

Vi er ligeledes medlem af IT-branchen, er godkendt SKI-leverandør og distributør for og business partner med en række markedsledende nationale og internationale virksomheder.

Søg på siden